Kyllästyin siihen, että upouuteen Nokia 6111:eeni ilmestyi koulussa joka päivä uusi naarmu:/
Se kun pyörii haalareiden taskussa rullamitan ja muun "kolhivan" kanssa. Siispä piti saada aikaiseksi jonkunlainen kätevä kännykkäkotelo.

Aloitin urakan täysin fiiliksellä virkaten koulussa metsätalouden tunnilla kännykkääni vähän isomman vaaleanpunaisen hieman munan mallisen systeemin, jonka pohjalta sitten tein itse pussukan.

202700.jpg


Pussukan tein mustasta huopaset-langasta, neuloin pyöreää neuletta kännykän korkeuden (+40% kutistumisvara) jonka jälkeen päättelin vähän yli puolet silmukoista ja neuloin läpän joka olisi vähän itse kotelo-osaa pitempi. Läpän pään päätin tehdä viistoksi.

202703.jpg


Huovutin koteloa jonkunaikaa pesukoneessa ja kun se vaikutti tarpeeksi tiiviiltä, leikkasin sisäpuolelle aukon jotta voin käyttää luuria myös sen ollessa pussissa.

202698.jpg
 kuvan puhelin on pussiin liian pitkä ja kapea, omaani en voinut käyttää koska käytin sitä kuvaamiseen:)

Nyt pussukka on jo siis ihan käyttökelpoinen mutta kaipaa vielä hiukan hiomista. Aijon tehdä tuohon aukkoon jotkut reunukset, jotka samalla pitävät reunat "tiukkana" etteivät ala falskata. Kiinnityssysteemiä harkitessani päädyin mustiin kiemuraisiin nipsukoihin, joita käytetään esim turkeissa... Koitan saada kuvan kunhan joskus jaksan ne kiinnittää:)