Tässäpä tulee ensimmäinen entry uuteen blogiini, joka syntyy halusta ikuistaa tämä uusi ja ihana elämänvaiheeni, kun äidistä tulee koululainen:)

Unohdin että olin hakenut puuseppäkouluun, joten yllätys oli todellinen yllätys kun tulikin postia että pääsin opiskelemaan YO-pohjaiseen puualan perustutkintoon  turun ammatti-instituuttiin!
Elämä tulisi muuttumaan paljon lähemmäs 7 vuoden kotiäitiyden jälkeen. Odotin että kaikki tulisi olemaan hyvin mutkikasta, mutta kuinka ollakaan kaikki järjestyi lasten päivähoitoa myöten aivan leikiten!
172352.jpg

Ensimmäinen koulupäivä kului jumppasalissa kuunnellen rehtoria ja muuta henkilökuntaa sekä tutustuessa pintapuolisesti koulutaloon (joka on muuten valtavan iso!) sekä luokkatovereihin.
Luokallamme suurin osa oppilaista on fyysiseltä iältään meikäläistä reippaasti yli 10v nuorempia, henkinen ikä voi kyllä olla aika lähelläkin omaa ikääni;) Sen voi sitten jokainen päissään miettiä, olenko minä nuorekas (heh) vai ne muut vanhoja:P
Nuoresta iästään huolimatta porukka on tosi mukavaa, ja onhan siellä joukossa sitten muutama parikymppinenkin tasapainottamassa ikähaitaria.

Luokallamme on lisäkseni 2 muuta YO-pohjaista opiskelijaa, jotka sattuvat olemaan aivan ihania ihmisiä! Opiskelemme oman luokkamme kanssa vain ammattiaineita, joten kun muu luokka sitten siirtyy opiskelemaan äidinkieltä, liikuntaa tai muuta yleissivistävää, livahtaa kolmen koplamme pajalle milloin minkäkin luokan mukana.